Wat wij doen

Blankespoor Putten is uw partner voor alle werkzaamheden op het gebied van installatietechniek. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren werktuigbouwkundige installaties, klimaatinstallaties, ventilatie en beheer & onderhoud. Wij staan 24/7 voor u klaar met de beste service en professionele oplossingen. 

 

Werktuigbouwkundige installatie

Werktuigbouwkundige installatie

Bij Blankespoor Putten ontwerpen wij voor u duurzame werktuigbouwkundige installaties. Met de nieuwste technieken maken wij installaties op maat. 

Klimaatinstallatie

Klimaatinstallatie

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht, plaatsen van warmtepompen en mechanische ventilatie met warmteterugwinning. Daarnaast denken wij ook graag mee over duurzame energie. 

Ventilatie

Ventilatie

Mede dankzij een ideale temperatuur en een consistent binnenklimaat worden prestaties op de werkvloer verbeterd. Wij bouwen, leveren en installeren deze ventilatiesystemen. 

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 beschikbaar!