Over Blankespoor Putten

Wij verzorgen werktuigbouwkundige installaties, klimaatinstallaties, ventilaties en beheer en onderhoud

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van alle werktuigbouwkundige installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte ingezet worden. 

Servicemonteur

Servicemonteur

Als servicemonteur kom je zowel bij particuliere als zakelijke klanten over de vloer. Goed onderhoud voor installaties is heel belangrijk. 

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmannen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen. 

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat. 

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Blankespoor Putten vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Blankespoor Putten tot uw betrouwbare partner.

Midden Nederland Blankespoor Putten is actief in het midden van het land. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Blankespoor Putten zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business.
Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor
CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid.
Wij leveren zowel
bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Blankespoor Putten is onderdeel van de VKD Groep (met meer dan 70 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.